Norgesmestre i e-sport på treningsleir hos Haven

Regjerende norgesmestre i e-sport, 777Esports, er på treningsleir hos Haven i innovasjonsparken. Samme uke som NRK slipper dokumentaren om esportklubben 777 og deres profilerte spillere.

  • AV Hilde Garlid
  • 13. mai 2022
777esports hos Haven i innovasjonsparken

- Supre treningsforhold, og vi får også en sjanse til å spille mot bedriftslag tilknyttet Haven, og for investorene våre i Aftermath, sier Tommy Monsen. Han er sportslig leder for Norges beste e-sportlag, og skryter av treningsforholdene hos Haven og innovasjonsparken.

Trening og TV
Treningsleiren for de profesjonelle spillerne fra 777esports, skjer samme uke som NRK slipper sin miniserie «Enter esport». Den handler om det norske, hurtigvoksende miljøet for esport, hvor bigge greier dette er internasjonalt og om nordmenn som er involvert helt i verdenstoppen av denne voksende underholdningsindustrien. Serien har fotfulgt 777-laget og klubben siden august 2020. Innspillerne av sesong 2 svingte også innom treningsleiren i innovasjonsparken.

Serien handler også om enkeltspillere, som Haris Hadzic, H4RR3, og Fabian Enzo som er etablerer av klubben 777.

NRK-serie: Enter e-sport

Haris Hadzic fra 777esports i NRK-serien Enter e-sport
Bedriftslag og investorer

Laget startet treningsoppholdet med å vinne en treningskamp over laget som er ranket som nr 5 i Europa. Både trener Snorre Granerud og sportslig leder for klubben 777esports, Tommy Aure Monsen, skryter over treningsforholdene for sine fem spillere.

Stavangerbesøket kombineres med at laget får møte bedriftslag tilknyttet Haven, og investortreff med de rogalandbaserte investorene i Aftermath AS. De investerte i laget i januar i år. I følge gamer.no består investorgruppen fra Stavanger av «en rekke forretningsfolk og idrettsutøvere som blant annet Andreas Hodne, Steven Incoronato, Christopher Westbø, brødrene Preben og Frode Gulliksen samt landslagsspiller i fotball Birger Solberg Meling».

Gamer.no: Landslagspiller Birger Meling investerer i Telialigaen-vinnere

Hos Haven fikk også flere bedriftslag fra regionen prøve seg mot proffene, i uhøytidlige kamper. De rogalandske bedriftslagene fikk også "dopet" lagene sine med Norges råeste spillere.

-De var overraskende gode. Vi måtte virkelig kjempe i mot, sier Haris Hadzic.

Counter Strike NRK serie Enter esport