ITSA Growth gror kunnskap, nettverk og kapital

Er du et selskap i vekstfasen som trenger tilgang på kunnskap, nettverk og kapital for å ta steget internasjonalt? Innovasjonspark Stavanger er stolt partner med akseleratorprogrammet ITSA Growth fra Validé. Her kan du søke om å bli blant de neste utvalgte.

  • AV Hilde Garlid
  • 30. May 2022
ITSA Growth 2022. promo

Hva har vekstselskap som Factiverse, Saferock og SmartCrowding til felles? Jo, de har alle deltatt på ITSA Growth, og de har alle fått ombord kompetente investorer i løpet av programmet. Det sikrer videre vekst.

Selskaper som deltar på ITSA Growth er håndplukket av Validé sine erfarne forretningsutviklere.

SØK HER: itsaccelerator.com

-Dette er selskaper vi regner som «up and coming». Vi tror at deres løsninger har verdi for samfunnet og for kloden. Vi ser at deres produkter og tjenester lar seg skalere, og at teamene jobber knallhardt for å nå ambisiøse mål, sier Gry Isabel Sannes, inkubatorleder i Validé, og grunnleggeren av ITSA akseleratorprogrammene.

-Ja, alle er i tidlig vekstfase, men de unike løsningene, vekstpotensial og menneskene de har samlet for å løfte løsningene inn i markedet, gjør dem interessante for investeringer. Det er det mange flere enn oss i Validé som skjønner.

Nå gir Validé 15 nye selskaper sjansen til å vokse gjennom ITSA Growth.

Gry Isabel Sannes, Validé

KUNNSKAPSDELER: Gry Isabel Sannes er inkubatorleder i Validé, og grunnlegger av ITSA akseleratorprogrammene. Hun er i sitt 12. år som forretningsutvikler, og har lang erfaring med hvilken kunnskap, nettverk og kapital selskaper i tidlig fase trenger for å komme videre i sin utviklingsprosess.


Hva er ITSA Growth?
ITSA Growth er et 4 måneders program som er spesialdesignet for å gi selskaper i tidlig fase kompetanse, nettverk, verktøy for vekst og tilgang til finansiering.

Validé er spesialister på å utvikle selskaper i tidlig fase. Det har vi gjort i mer enn 25 år. Vi bruker all vår erfaring, kompetanse og nettverk for å løfte vekstselskapene til et nytt nivå, og gir dem verktøy vi vet at de trenger for reisen videre.

Hvem kan søke?
Vi ser etter selskaper og team som har skalerbare løsninger som bidrar til en bedre verden, som har internasjonale ambisjoner, som planlegger å hente kapital i 2022/2023 og som er klare for å bli eksponert for et nasjonalt kapitalmiljø.

Vi vektlegger særlig selskapets løsning, strategi og ambisjoner for at verden skal nå FNs bærekraftmål. Selskapene må være registrert i Norge for å kunne delta på ITSA Growth.

• Søknadsfrist: 1. september 2022
• Programstart:
25. oktober 2022
• DemoDay:
24. februar 2023

Våre partnere
Hvor kommer kunnskapen fra? Partnerne som bidrar med forelesninger, workshops og diskusjoner er folk som jobber med vekstselskaper hver dag. Vi henter det aller mest relevante og oppdaterte kunnskapen fra næringsliv og akademia innen tema som Bærekraft & Business, Kapital for vekst og internasjonalisering, salg, IPR-strategi, vekststrategier og forhandlinger.

-Vi har sterk tro på at fysiske nettverksmøter gir relevant og praktisk kunnskapsdeling, men også den verdifulle og unike samtalen over kaffikoppen. Mennesker deler med hele spekteret av sine intellektuelle, sosiale og emosjonelle erfaringer når vi møtes fysisk. Derfor inviterer vi inn våre finansieringspartnere, bransjepartnere, akademiske partnere og eksperter i veiledning til fysiske, doble dagssamlinger i Innovasjonspark Stavanger og hos partnerne våre. Slik utvider alle sine nettverk, gir og får tilbakemeldinger, sier Sannes.

Program og praktisk info
Samling 1: 25.10 & 26.10: Kjenn deg selv, org. utvikling
Samling 2: 08.11 & 09.11: ESG – Bærekraft & Business
Samling 3: 22.11 & 23.11: Kapital for vekst og internasjonalisering
Samling 4: 06.12 & 07.12: Målrettet salg

Samling 5: 10.01 & 11.01: Strategier for vekst - IPR, første internasjonale marked
Samling 6: 24.02 & 25.02: Strategier for vekst - Investoruniverset
Samling 7: 07.02: Salg og forhandling, investormiljø
Demo Day med investornettverk & partnere: 24.02

Samlingene er fysiske så langt det er mulig. Det kan komme endringer i programmet.

Program avgift: 28 000, - NOK pr. selskap.

Søk på programmet og lær mer:
itsaccelerator.com

Søk før: 1. september 2022