ITSA Growth gror kunnskap, nettverk og kapital

Er du et selskap i vekstfasen som trenger tilgang på kunnskap, nettverk og kapital for å ta steget internasjonalt? Innovasjonspark Stavanger er stolt partner med akseleratorprogrammet ITSA Growth fra Validé. Her kan du søke om å bli blant de neste utvalgte.

  • AV Hilde Garlid
  • 30. mai 2022
Marianne Fedde Lilland, ITSA Growth

FINAL CALL: - Er ditt selskap i vekst, men du trenger kunnskap om hvordan du kan nå det internasjonale markedet, og du mangler kapital til å vokse? ITSA Growth gir deg 100% relevant kompetanse, utvider ditt nettverk og gir tilgang til kapital, sier Marianne Fedde Lilland, forretningsutvikler i Validé og programansvarlig for ITSA Growth. (Foto: Hilde Garlid)


Hva har vekstselskap som Beyonder, Factiverse og Saferock til felles? Jo, de har alle deltatt på ITSA Growth, og de har alle fått om bord kompetente investorer i løpet av programmet. Det sikrer videre vekst.

Selskaper som deltar på ITSA Growth er håndplukket av Validé sine erfarne forretningsutviklere.

SØK HER: itsaccelerator.com

-Dette er selskaper vi regner som «up and coming». Vi tror at deres løsninger har verdi for samfunnet og for kloden. Vi ser at deres produkter og tjenester lar seg skalere, og at teamene jobber knallhardt for å nå ambisiøse mål, sier Marianne Fedde Lilland, som nå gir 15 nye selskaper sjansen til å vokse gjennom ITSA Growth..

-Vi ser etter selskaper i tidlig vekstfase, som har unike løsningene, vekstpotensial og de rette menneskene som samlet kan løfte løsningene inn i markedet, og gjør seg interessante for investeringer, sier Lilland.

Nå gir Validé 15 nye selskaper sjansen til å vokse gjennom ITSA Growth.

ITSA Growth promo 2022Hva er ITSA Growth?
ITSA Growth er et 4 måneders program som er spesialdesignet for å gi selskaper i tidlig fase kompetanse, nettverk, verktøy for vekst og tilgang til finansiering.

Validé er spesialister på å utvikle selskaper i tidlig fase. Det har vi gjort i mer enn 25 år. Vi bruker all vår erfaring, kompetanse og nettverk for å løfte vekstselskapene til et nytt nivå, og gir dem verktøy vi vet at de trenger for reisen videre.

Hvem kan søke?
Vi ser etter selskaper og team som har skalerbare løsninger som bidrar til en bedre verden, som har internasjonale ambisjoner, som planlegger å hente kapital i 2022/2023 og som er klare for å bli eksponert for et nasjonalt kapitalmiljø.

Vi vektlegger særlig selskapets løsning, strategi og ambisjoner for at verden skal nå FNs bærekraftmål. Selskapene må være registrert i Norge for å kunne delta på ITSA Growth.

• Søknadsfrist: 22. september 2022
• Programstart:
25. oktober 2022
• DemoDay:
24. februar 2023

Våre partnere
Hvor kommer kunnskapen fra? Partnerne som bidrar med forelesninger, workshops og diskusjoner er folk som jobber med vekstselskaper hver dag. Vi henter det aller mest relevante og oppdaterte kunnskapen fra næringsliv og akademia innen tema som Bærekraft & Business, Kapital for vekst og internasjonalisering, salg, IPR-strategi, vekststrategier og forhandlinger.

-Vi har sterk tro på at fysiske nettverksmøter gir relevant og praktisk kunnskapsdeling, men også den verdifulle og unike samtalen over kaffikoppen. Mennesker deler med hele spekteret av sine intellektuelle, sosiale og emosjonelle erfaringer når vi møtes fysisk. Derfor inviterer vi inn våre finansieringspartnere, bransjepartnere, akademiske partnere og eksperter i veiledning til fysiske, doble dagssamlinger i Innovasjonspark Stavanger og hos partnerne våre. Slik utvider alle sine nettverk, gir og får tilbakemeldinger, sier Sannes.

Program og praktisk info
Samling 1: 25.10 & 26.10: Kjenn deg selv, org. utvikling
Samling 2: 08.11 & 09.11: ESG – Bærekraft & Business
Samling 3: 22.11 & 23.11: Kapital for vekst og internasjonalisering
Samling 4: 06.12 & 07.12: Målrettet salg

Samling 5: 10.01 & 11.01: Strategier for vekst - IPR, første internasjonale marked
Samling 6: 24.02 & 25.02: Strategier for vekst - Investoruniverset
Samling 7: 07.02: Salg og forhandling, investormiljø
Demo Day med investornettverk & partnere: 24.02

Samlingene er fysiske så langt det er mulig. Det kan komme endringer i programmet.

Program avgift: 28 000, - NOK pr. selskap.

Søk på programmet og lær mer:
itsaccelerator.com

Søk før: 22. september 2022